Hooldus

Eile vahetasin GPS-i hoidja välja. Wunderlich on igati tore ja asjalik vidin aga kuna tsikli esiots läks vahetusse siis Wunderlichi hoidiku avanemine üles ei sobi minu rattale enam. Haarasin ette ärasõitu Touratechi oma kaasa ja see istub paremini.  Nii et kui keegi juhtub parasjagu tsikliga Aafrikas olema ja tunneb puudust sellisest vidinast:  http://www.wunderlich.de/…/wunderlich-garmin-zumo-590-595-e…
siis võib julgelt teada anda.

Paar päeva tagasi tühjaks vajunud esirehvi saaga jätkus. Nimelt panin uue lohvi kiirustades sisse ja tagasi sõites tundsin et esiratas loperdab. Kämpas lasin rõhu välja ja selgus et lohv oli jäänud osaliselt mantli ja velje vahele. Õnneks terve. Tühjaks vajumise põhjus ei olnudki teel saadud nael vms, lihtsalt üks vana paik oli otsustanud augu pealt eemale nihkuda. Loodetavasti Karu kiidetud liim ja paik peab paremini 😉 Hea et juhtus siin.

Otsustasin üleõlitatud õhufiltrit mitte näppida. Kuna kogu ratta kõhualune on õline siis vaevalt seal filtri svammis palju enam järgi on. Loodetavasti leidub kusagil teeääres veepüssiga neeger kes meie hobusele jälle viisakama väljanägemise annab.

Kuu aega merel konteineris loksumine on samuti välimusele oma jälje jätnud. Poldipead, pidurid jne on üsna paksu rooste all. Siit soovitus- kui selline tagajärg ei meeldi siis kannatab enne teele saatmist pisut miskit peale määrida. Aga muidu chill!

Leave a Reply